Cardiac Science

At the Heart of Saving Lives ™

ViTri Medical on yleisedustaja Ruotsissa.

ViTri Medical AB on tukkumyyjä sidetarvikkeiden, lääketieteellisten tarvikkeiden sekä ensiaputarvikkeiden alueelta. Jo vuoden 2012 alkupuolelta lähtien olemme olleet myös Ruotsin yleisedustaja sydäniskureissa maailman johtavalta Cardiac Science  -tuotemerkiltä. Asiakkaitamme ovat lähinnä kunnat ja muut julkiset asiakkaat, mutta myös myynti apteekkien kautta kuluttajille on kasvamassa. Tuotteita myydään myös – jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden verkostojen kautta – teollisuusyrityksille, ambulanssitoimintaan, poliisi- ja pelastuspalveluille, urheilujärjestöille, kuluttajille jne.

ViTri Medical AB tarjoaa jälleenmyyjille Cardiac Sciences AED -sydäniskuria nimeltä Powerheart – itsestään selvä valinta yrityksille, sairaanhoitohenkilökunnalle, pelastushenkilökunnalle ja asianomaiselle henkilökunnalle kouluissa.

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä:

 

ViTri Medical AB 

Stensätravägen 9 A

SE-127 39 Skärholmen

Ruotsi

Puh: +4687477660

Faksi:+4687477679

info@vitri.se

Yhteydenottolomake

 

Cardiac Science

Cardiac Science on yksi maailman johtavia yrityksiä, jotka kehittävät, valmistavat ja markkinoivat kardiologian alan diagnostisia ja terapeuttisia tuotteita ja palveluja, jotka auttavat suojaamaan sydämiä ja pelastamaan ihmishenkiä.

Pääkonttori sijaitsee Waukeshassa, Wisconsinissa, Milwaukeen länsipuolella. Yrityksellä on lisäksi valmistusyksikkö Wisconsinin Deerfieldissä sekä toimistot Kaliforniassa, Tanskassa, Ranskassa, Italiassa ja  Iso-Britanniassa.